vacature transportrecht
 
book-3964050_960_720.jpg
 

MELIS ADVOCATEN werft aan

Een advocaat-stagiair:

Wij zoeken een stagiair gespecialiseerd in handels- en contractenrecht. Een bijzondere interesse voor transportrecht is een pluspunt.

Bij MELIS advocaten werk je in een hecht en gepassioneerd team. We verwachten dat je met eenzelfde enthousiasme de job aanpakt en je actief bijdraagt aan dit teamwerk. Als stagiair word je door ons opgevolgd en ondersteund maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken en zelf initiatief te nemen. 

Je werk bestaat onder andere uit het opmaken van adviezen, contracten en algemene voorwaarden, opstellen van procedurele stukken en pleiten van zaken en uiteraard in het opvolgen van recente ontwikkelingen in de door jou behandelde rechtstakken. We geven je ook de kans om zelf je bijdrage te leveren aan de rechtsleer door middel van artikelen of noten in juridische tijdschriften.

Goede kennis van Engels en Frans is vereist, al zal je ook vaak met Duitse stukken geconfronteerd worden. Je bent bereid om je af en toe te verplaatsen naar Rechtbanken in heel België.

 

Ben je benieuwd naar de inhoud van de job?

Stuur je CV en een motivatiebrief naar info@melisadvocaten.be en wij contacteren je.

Ook als je nog niet bent afgestudeerd, maar geïnteresseerd bent in een zomerstage, kan je daarvoor steeds solliciteren.